Централен офис - 0899 834 649 ; Открит офис - 0876870555    vrjobs@abv.bg

Услуги за търсещи работа

Професионално изготвяне на Ваше портфолио, в платформата за интерактивна комуникация от наш експерт, с включена подготовка за интервю за работа.


В качеството си на потребител, Вие имате възможността да публикувате своите автобиографии с придружаващи документи като ПОРТФОЛИО , напълно БЕЗПЛАТНО! В случай, че изпитвате затруднения , в съставянето на своето портфолио в платформата, тази услуга е за Вас! Професионално изготвяне на Ваше портфолио, в платформата за интерактивна комуникация от наш експерт, с включена подготовка за интервю за работа.

Изпрати запитване Поръчай

Описание

ПЛАТФОРМАТА ЗА ИНТЕРАКТИВНА КОМУНИКАЦИЯ, създадена по инициатива на ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ - ВРАЦА и регионалната структура на КОНФЕДЕРАЦИЯ НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ И ИНДУСТРИАЛЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ - ВРАЦА, базирана на идеята на социалните мрежи и спомагаща за бързо и ефективно осъществяване на контакт между работодатели, търсещи работа и учебни заведения, предлагащи обучения за придобиване на професионална квалификация и/или правоспособност. В качеството си на потребители, Вие имате възможността да публикувате автобиографиите си с придружаващи документи като ПОРТФОЛИО /визитна картичка/ напълно БЕЗПЛАТНО!

В случай, че изпитвате затруднения, в съставянето на своето портфолио в платформата, тази услуга е за Вас!

Услугата включва: 

  • Професионално изготвяне на Вашето портфолио, в платформата за интерактивна комуникация от наш експерт на място в открит офис на дружеството;
  • Подготовка за интервю за работа /Разговор с наш експерт "Управление на човешките ресурси", относно спецификата на най-често задаваните въпроси в просец на интервю с бъдещ работодател; норми на поведние на бъдещ служител/.