Централен офис - 0899 834 649 ; Открит офис - 0876870555    vrjobs@abv.bg

УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ

професионално обучение и образование

Автомобилен учебен център ДИГСИ

Автомобилен учебен център „ДИГСИ“ ООД се занимава с организиране и провеждане на шофьорски курсове за всички категории – A, B, C, D, B+E, C+Е, D+E, Tкт, M. ADR и Курс за професионална квалификация.

Разполагаме с автомобили TOYOTA и SHKODA, а за категориите С и С+Е с камиони МАН и Щаер.

При нас получавате качествено обучение и перфектно отношение, златната среда за отлични делови взаимоотношения. Ние залагаме на коректност, професионализъм, качество на обучението, добро обслужване.

В учебния център на автошкола “Дигси” ООД има психо лаборатория за провеждане на психо тестове за шофьори.

  • При отнети точки (по чл. 157)
  • За таксиметрови шофьори
  • За професионални шофьори на автомобили за обществен превоз на пътници или товари
  • При временно отнето свидетелство за управление на МПС (по чл. 171)
  • За водачите, с отнети шофьорски книжки за АЛКОХОЛ (по чл. 174)
  • Научете повече за ‘Психо тест”,  като се свържете с нас, чрез контактната форма, или на място в нашият офис.

Курсове за възстановяване на контролни точки

Обучението е с продължителност около 6 часа. Изпит не се се държи.
Необходими документи за записване на курс за възстановяване на контролни точки:

  • Копие на Свидетелство за управление на МПС.

Контролни точки се отнемат от служители на КАТ при установяване на извършено нарушение на Закона за движение по пътищата.

За да проверите колко са отнетите Ви точки е необходимо лично да отидете в Пътна полиция по местоотчет на водача. Там се подава заявление за справка и заплащане на държавна такса за услугата. След което Ви се издава документ, в който са описани нарушенията и санкциите, както и броя на отнетите към настоящия момент контролни точки.

При отнемане на всички контролни точки се отнема свидетелството за правоуправление на МПС. След изтичане на срока на наказанието Ви трябва да изкарате психо тест, след което имате право да започнете обучението си за водач на МПС. При отнета шофьорска книжка за точки Вие губите всички категории, които сте притежавали до момента и се налага отново да се изкарат. След преминаване на курс се явявате на изпит по теория и изпит по практика за всяка желана категория. При успешно полагане на изпитите получавате правото да управлявате МПС отново.

Максималния брой контролни точки, които можете да възстановите чрез курс за възстановяване е 13 точки в рамките на 1 година.

След успешно преминаване на курса Вие получавате удостоверение, което представяте в КАТ и точките Ви се възстановяват автоматично.

За да можете да възстановите точки е необходимо, да е минала една година от предишното обучение, с което са възстановили контролни точки или да се явявате за първи път на курс за възстановяване на контролни точки.