Централен офис - 0899 834 649 ; Открит офис - 0876870555    vrjobs@abv.bg

В помощ на търсещите работа

УСЛУГИ

Кариерна консултация - Услугата не се отнася за търсещи работа лица /по смисъла на чл. 18, ал. 1 и ал. 2 от Закона за насърчаване на заетостта/, със сключени договори за посреднически услуги с "Медико Инженеринг" ООД.

Освободен си от работодателят си и не знаеш , какво да предприемеш?! Имаш нужда от консултация и подкрепа, за да намериш своята нова или първа работа?! Имаш желанието да промениш посоката на кариерата си?! Сподели с нас!!

Виж повече

Професионално изготвяне на кандидатура за работа - хартиен носител.

Твоето СV /Автобиография/ е първоначалната преценка, която всеки потенциален работодател ще направи за теб. Основна идея при оформянето на CV-то е да те открои от останалите кандидати и да ти даде шанс да се явиш на интервю за работа. Нека заедно изготвим твоето "СV - Европейски формат" и мотивационно писмо!

Виж повече

Професионално изготвяне на кандидатура за работа - електронен и хартиен носител.

Твоето CV /Автобиография/ е първоначалната преценка, която всеки потенциален работодател ще направи за теб. Основната идея при оформянето на CV - то е, да те открои от останалите кандидати и да ти даде шанс да се явиш на интервю за работа. Нека заедно изготвим , твоето "CV -Европейски формат" и мотивационно писмо в хартиен и електронен /работен/ вариант!

Виж повече

Професионално изготвяне на кандидатура за работа - електронен и хартиен носител - ЕКСПРЕСНА ПОРЪЧКА

Професионално изготвяне на кандидатура за работа - електронен и хартиен носител - ЕКСПРЕСНА ПОРЪЧКА - до 24 часа.

Виж повече

Професионално изготвяне на кандидатура за работа, с превод на Английски език.

Професионално изготвяне на кандидатура за работа, с превод на Английски език.

Виж повече

Професионално изготвяне на Ваше портфолио, в платформата за интерактивна комуникация от наш експерт, с включена подготовка за интервю за работа.

В качеството си на потребител, Вие имате възможността да публикувате своите автобиографии с придружаващи документи като ПОРТФОЛИО , напълно БЕЗПЛАТНО! В случай, че изпитвате затруднения , в съставянето на своето портфолио в платформата, тази услуга е за Вас! Професионално изготвяне на Ваше портфолио, в платформата за интерактивна комуникация от наш експерт, с включена подготовка за интервю за работа.

Виж повече