Централен офис - 0899 834 649 ; Открит офис - 0876870555    vrjobs@abv.bg

Услуги за търсещи работа

Кариерна консултация - Услугата не се отнася за търсещи работа лица /по смисъла на чл. 18, ал. 1 и ал. 2 от Закона за насърчаване на заетостта/, със сключени договори за посреднически услуги с "Медико Инженеринг" ООД.


Освободен си от работодателят си и не знаеш , какво да предприемеш?! Имаш нужда от консултация и подкрепа, за да намериш своята нова или първа работа?! Имаш желанието да промениш посоката на кариерата си?! Сподели с нас!!

Изпрати запитване Поръчай

Описание

Решили сте да си търсите работа?! Чувството на несигурност, отрицателни мисли и нагласи неминуемо ще Ви попречат! Предоставяме, професионалното си съдействие и подкрепа на хора, които са затворени в себе си, но притежават желанието за професионално развитие. Нека заедно открием подходящата сфера, на развитие на потенциал във Вас! Насочени в правилната посока , ще имате шанса да развиете една успешна кариера!

Професионална консултация

Целта на експертното консултиране е да подпомогне и стимулира свободния и самостоятелен професионален избор и развитието в кариерата.

Услугата включва: 

  • Експертно консултиране, относно основанието, на което е прекратено трудовото Ви правоотношение с предходен работодател. Дължими обезщетения, от негова страна, съгласно Кодекса на труда;
  • Експертно консултиране, относно правото Ви на парично обезщетение за безработица, съгласно Кодекса за социално осигуряване;
  • Специфични изисквания на НОИ, относсно правото Ви на парично обезщетение за безработица;
  • Експертно консултиране, относно сроковете за изплащане на парични обезщетения за безработица, съгласно Кодекса за социално осигуряване;
  • Насоки за търсенето и намирането на нова или първа работа;
  • Запознаване с актуалните ни обучения, относно повишаване на Вашата професионална квалификация или преквалификация, с цел увеличаване конкурентноспособността Ви, на пазара на труда.