0899 834 649    vrjobs@abv.bg

Услуги за търсещи работа

Кариерна консултация


Имаш нужда от консултация и подкрепа за да намериш своята нова или първа работа? Имаш желание да промениш посоката на кариерата си? Сподели с нас новото си кариерно предизвикателство.

Изпрати запитване Поръчай

Описание

Решили сте да си търсите работа за първи път но изпитвате притеснения. Чувството на несигурност, отрицателни мисли и нагласи неминуемо ще ви попречат при търсенето. Предоставяме професионално съдействие и подкрепа на хора, които са затворени в себе си, но притежават потенциал и ако успеят да го насочат в подходящата сфера на развитие и вярна посока, ще имат шанса за една успешна кариера.

Професионална консултация

Целта на експертното консултиране е да подпомогне и стимулира свободния и самостоятелен професионален избор и развитието в кариерата.

Дистанционен разговор при който се установят настоящите кариерни потребности на търсещия работа и предстоящите предизвикателствата пред него, както и неговите нагласи към предизвикателството, пред което е изправен.

След разговора се предоставят насоки за търсенето и намирането на нова работа и се изготвя детайлен план с който се цели подпомагане и стимулиране на избора и развитието в кариерата.